Vektoriälyobjekti-1.png

Tapahtumapaikat

ART UP 2019 - TAPAHTUMAPAIKAT

Taidekartano Johanna Oras

Punkaharjun kiehtovan kansallismaiseman syleilyssä sijaitseva Taidekartano Johanna Oras kutsuu vierailijat aidosti mukaan taiteen kiehtovaan maailmaan. Maalausten ja leppoisan tunnelman äärellä voi hetkeksi unohtaa arjen kiireet ja antaa siveltimen vetojen viedä pienelle seikkailulle. Johanna ammentaa inspiraationsa upeasta harjumaisemasta ja niinpä hänet löytää usein Taidekartanon yhteydessä sijaitsevasta ateljeesta.

Lisää tietoa: johannaoras.com


Hotelli Punkaharju

Suomen vanhin majoitusliike Hotelli Punkaharju sijaitsee luonnonsuojelualueella Saimaan rannalla, Punkaharjun jylhän kansallismaiseman ympäröimänä.

Lisää tietoa: hotellipunkaharju.fi


Kerimaan Lomakeskus Oy

Kerimaa tarjoaa monipuolisia majoitusmahdollisuuksia yksityisille ja yrityksille. Kerimaasta voit vuokrata saunallisen luhtihotellihuoneiston tai yksilöllisen lomamökin. Voit myös vuokrata Sylkynjärven saunarannalta savusaunan tai saunan paljuineen tai ulkoporeammeineen. Hyvät ulkoilumaastot luontopolkuineen tarjoavat laadukkaita harrastusmahdollisuuksia. Kerimaasta voit myös vuokrata esim. pyöriä, veneitä, kanootteja ja sup-laudan. Valikoimissa on myös paljon piha- sekä lautapelejä joita voi lainata. Kerigolfin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee aivan Kerimaan vieressä. Kerimaan ravintola palvelee kesäisin aukioloaikojen puitteissa sekä muina aikoina tilausravintolana.
Talvella Kerimaasta pääsee lähes mökin vierestä kymmenien kilometrien pituiseen latuverkostoon.

Lue lisää: kerimaa.fi


Harjun Portti

 

Matkailukeskus Harjun Portti on ympärivuotinen, monen palvelun perheyritys Savonlinnan Punkaharjulla. Kahvila-ravintola ja mökkivuokraus, lisäksi tarjolla kattavasti ohjelmapalveluita, sekä myös polttoainetankkausta ja vierasvenesatamapalveluita.

Lue lisää: harjunportti


Aseman Taidelaituri, Luston seisake

Punkaharjulla Luston seisakkeella oleva taidekeskus. Keskeisin toiminta Aseman Taidelaiturissa on kesän taidenäyttelyt. Vuoden 2019 kesän näyttely: avoinna 2.6. - 1.9. 2019 päivittäin klo 10 - 17.

Lisää tietoa: asemantaidelaituri.fi


Lusto - Suomen Metsämuseo

Lusto on metsäkulttuurin valtakunnallinen erikoismuseo ja tietokeskus – ihmisen ja metsän menneisyyden sekä tulevaisuuden kansainvälinen kohtauspaikka Punkaharjulla. Metsä on aina ollut suomalaisen toimeentulon ja kulttuurin perusta – niin myös nykyisin. Luston näyttelyt, kokoelmat, tapahtumat, työnäytökset ja teemapäivät kertovat monipuolisesti metsästä ja metsän merkityksestä suomalaisten elämässä.

Lisää tietoa: www.lusto.fi


Kahvila Tovi

 

Punkaharju Art Up -tapahtuma-alueella oleva kahvila.

Lisää tietoa Facebook:: kahvila.tovi


Kruunupuisto

Kruunupuisto tarjoaa asiakkailleen kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluja sekä hotelli- ja ravintolapalveluita , kokouspalveluja sekä lomia ja vapaa-ajanpalveluita . Monipuolisten palvelujen rinnalla tarjolla on kaikkina vuodenaikoina upea harjuluonto, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoilla, retkeillä ja nauttia järvimaisemasta. Kruunupuistossa voi halutessaan hidastaa tahtia, hiljentyä ja irtautua arjen kiireestä tinkimättä mukavuudesta. Monipuoliset terveyspalvelut sekä liikunta- ja hemmotteluhoidot täydentävät tapahtumarikkaan kuntoutusjakson, loman, kokouksen tai hotelliyöpymisen.

Lisää tietoa: kruunupuisto.fi


Luola Events

Luola Events on kahden savonlinnalaisen matkailu- ja tapahtuma-alan toimijan kunnianhimoinen projekti (Matkailukeskus Harjun Portti & Keiku Ry), joka tuo luolaston tiloihin ympärivuotisesti musiikki- ja kulttuuritapahtumia. Lue lisää: luolaevents.fi
Punkharju Art up 2019